Justin om sin hals.

Just nu är Justin sjuk och låter sin hals vila, men hans fingrar är fortfarande bara bra!

Justin twittrade för att bekräfta att hans fans stöd faktiskt gör honom bättre så att han kan spela sin stora konsert på New Yorks Madison Square 31 au...gusti!

"Doktorn instämmer ... jag blir bra ... bara nödvändigt att chilla ... men inga bekymmer ... SHOWEN måste fortsätta! " skrev Justin på twitter.

Justins strupe har besvärat honom så mycket nyligen att han till och med tog ett löfte om tystnad under en intervju nyligen och lät basketstjärnan Shaquille O'Neal tala för honom i en intervju. "Han har varit på turné ett tag - och har tränat ett tag. Halsen är öm, så han är inte tillåten att prata under denna intervju, " säger Shaq, och Justin nickade entusiastiskt.
Ett se värd klipp! :')Omg ni måste bara se klippet, ett se värd klipp! :)
Cover


bra bra

//Emma

Beliebers låt


Nice:)

//Emma

Jaden smith

Hitta denna video klippet på Facebook! :')
Och vi kommer ha lite dåligt uppdareing det får ni räkna med.Visste du att: Justin bieber doesnt like long flights.

Taget från Twitter.


Det finns även boy beliebers.....//Emma

VIll du va med i Justins 3D film?? Well det kan du!!


Vill va meeeeeed!! Vem ska anmäla sig??

//Emma

Konsert


Lycka till på konserten ikväll/natt vet inte riktigt nör den är men lucka till Justin:9

//Emma

Vem har flest "lists" på twitter??
Yey justin haar:) "the king of twitter":D

//Emma

Hej hej

Hej alla beliebers!
Jag heter Emma och kommer hjälpa justinbieberone med bloggningen:) Jag bloggar på justinfans.webblogg.se men vi sammarbetar så här är jag:) Hoppas ni gillar det och ha det braBieberlööööve Emma

help us :)

Hej alla Beliebers!:)

Vi behöver verkligen hjälp med våra uppdatering! Någon av er som hade tänkt
hjälpa oss? :)


JB funderar på att klippa håret? :(Han passar mer i sitt vanliga hår, men om han klipper sig så är han fortfarande lika snygg och söt! :)


Vi hatar Haters! :)

Loggade presic in på min Facebook konto och hitta en grupp som heter "I Hate Justin Bieber" !
Sååååååå jävla onördigt..låt männiksan bara vara. Bara för ni inte är kände så behöver ni
väl inte hata honom? Eller bara för att nästan alla tjejer faller för honom så behöver ni inte hata honom.
Ni kan ju tycka han är dålig, men varför hata?

1 293 138 personer gillar detta

Så många tryckte på "Gilla" knappen. Och det är ganska många! Men usch hatar alla haters.

we hate those who hate Justin


Kristen Hawley - Tjejen med mer talang en JB?


Kristen kramar om domaren Alyse Gilbert efter att hon vunnit! Tillvänster står Justin Bieber och trean Leah Keeley. 

Justin Bieber är antagligen den största tonåriga popstjärnan i världen just nu, men det var inte länge sedan han fick nöja sig med andraplatsen. År 2007 tävlade den då 12-årige Justin mot Kristen Hawley i Stratford Star Competition (en tävling som kan liknas med idol i en stad). Fastän den nu 19-åriga Kristen, som var 16 när hon var med och tävlade, inte har bombarderats med berömmelse som Justin Bieber, har hennes prestation inte gått den lilla staden på 30.000 invånare obemärkt förbi. "Många i Stratford känner igen mig som tjejen som vann över Justin Bieber." säger hon. Just nu studerar Kristen Hawley musik på Brock University i St. Catherines, men hon åker hem till Stratford för att arbeta varje sommar. Hon säger att hon ofta blir stoppad av Bieber-fans som känner igen hennes namn eller ansikte från YouTube-videor från tävlingen. "Jag har haft folk som kommer fram till mig och ber mig att ta bilder med dem." säger hon. "Jag tycker att det är roligt, jag har inget emot det." 
Trots att hon vunnit över Justin Bieber är hon allt annat än avundsjuk på hans framgångar. "Det är helt fantastiskt att någon från Stratford har lyckats så här bra... Alla här tycker att det är helt overkligt att han har nått så långt." När de växte upp i Stratford var de inte vänner på grund av åldersskillnaden, men Kristen sa att de ofta småpratade om de stötte på varandra. Hon kommer ihåg när Justin satt med henne när hon sjöng O'Canada på Startford Junior B's hockeymatcher. "Nu önskar jag att jag satt med honom istället", säger hon skrattandes. Efter att Kristen vunnit Stratford Star fick hon spela in en singel för en lokal countryradiostation. Hon säger att hon skulle älska att göra karriär som artist, men om det inte fungerar så hoppas hon på att bli musiklärare. Och även om Kristen Hawley's hjärta klappar för countrymusiken så säger hon att hon definitivt ser sig själv som ett Bieberfan. "Jag köpte hans skiva och jag har hans musik på min iPod... den är fantastisk" säger hon.
Så kommer Kristen att finnas på plats på söndag under Justin Bieber's konsert i John Labbatt Centre? "Jag har ingen biljett", säger hon. "Men jag skulle älska att se honom uppträda."

Tagen från JustinB.blogg.se


Kolla!

Ett video klipp som en vän till mig tipsade om.
Kolla på 0:55 då tjej stanna & ba glodde! och När justin jerkar!
Jerk är ett slags dans stil! :)
Bieber & B.O.B. added as MTV VMA performers

Är Kanye West, Drake och Florence + The Machine inte tillräckligt för dig? Om så är fallet, har MTV du omfattas. Justin Bieber och B.O.B. har nu tillkännagivits som artister för 2010 MTV Video Movie Awards alongiside nämnda stjärnorna.Men det är inte det.Tillkännagav också är Ke$ha och Twilight's Ashley Greene, som kommer att ansluta sig lik av Nicki Minaj, Ne-Yo, Trey Songz, Selena Gomez, Emma Stone och Penn Badgley som presentatörer.Det går alla ner på Söndag 12 September vid 9:00 Se den live på MuchMusic.
Justin vill dejta harry-potter stjärnan..?

Justin Bieber älskar sina damer och är inte blyg om bekänna sin beundran för den lik av Kim Kardashian, Beyonce och Rihanna, men nu verkar det 16-åriga popstjärnan är förkrossande på en annan skönhet: Emma Watson.
Nyligen i en intervju med T...he Sun, JB medger att han gärna dela en måltid och spendera lite tid med Harry Potter-stjärnan. "Jag skulle älska att ta ut henne på middag, säger han. "Det skulle vara fantastiskt om hon kunde komma till en av mina konserter så skulle vi kunna umgås efteråt."
Låter som en bra dag! Men det är inte Emmas internationell superstjärna status som Justin hjärta aflutter, den kanadensiska sångaren är intresserad av hur Brown studenten väljer att leva sitt liv. "Jag älskar det faktum att hon är en av de största kvinnliga filmstjärnor, men har valt att gå tillbaka till college, tillägger han. "Det visar hon verkligen är jordad och normal."
Men det är bara ett litet problem - Emma har redan en pojkvän...
Justin Bieber Pops Up In CSI Season 11 PromoOkej det här inlägget är endast för de mest die hard fans av Bieber. En ny promo har övergått till säsong 11 av CSI och Justin Bieber gör ett utseende. Och med utseende menar vi om du blinkar du inte missar det. Bieber kommer att vara i ett par avsnitt av serien i en berättelse båge som hittills ser ut som räknar med honom greps. Om du funderar på att se den här videon för spoilers, förväntar sig inte men om du vill se Bieber vända på huvudet för 5 millisekunder-Oh My Gosh-så är videon för dig. Kolla in det nedan.